Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Aslıhan Çetinbaş Genç’ten Westfälische Wilhelms-University of Münster’ e ziyaret

Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Aslıhan Çetinbaş Genç ‘Erasmus personel hareketliliği-eğitim alma faaliyeti kapsamında’ 7-11 Kasım 2022 tarihleri arasında Almanya’nın Münster Kentinde bulunan Westfälische Wilhelms-University of Münster’de görev yapan Prof. Dr. Till Ischebeck ve ekibini ziyaret etti. Doç. Dr. Aslıhan Çetinbaş Genç ve Prof. Dr. Till Ischebeck polen çimlenmesi ve polen tüpü uzamasında fosfoinositlerin ve lipit taneciklerinin rolleri hakkında çalışmalarda bulundu. İkili aynı zamanda yeni iş birliği projeleri geliştirmek için gerekli temaslarda bulundu. Çetinbaş Genç ziyareti sırasında Georg-August-University of Göttingen’de görev yapan Dr. Patricia Scholz ve Dr. Phillipp William Niemeyer’den ve ayrıca Westfälische Wilhelms-University of Münster’de görev yapan Prof. Dr. Markus Schwarzländer’den polen tüpü uzamasında sinyal iletimi ve enerji metabolizması üzerine eğitim aldı.

7 aslıhan erasmus.jpg (593 KB)